Monday, April 30

Spider-Man 3



Efenim Spider-Man III için 4. ve son trailer yayınlandı. Gayet gaz gayet umut verici bir fragman olmuş. Venom'u en sonunda ayrıntılı bir şekilde görebiliyoruz, bunun dışında modifiye edilmiş Green Goblin kostümü içinde bir Harry Osborne var karşımızda. Yönetmen aylar öncesinden 4 adet kötü karakterle karşılaşacağımızı söylemişti, ancak halen karşımıza sadece Sand-Man, Green Goblin ve Venom çıktı. Korkum 4. kötü karakter olarak Black Suite içindeki Spider-Man "hırsının kurbanı oldu, doğruluktan saptı" gibi cheesy bir şekilde itelenmesidir, umalım ki olmasın böyle.
Bunun dışında yönetmenin de bir röportajında dediği gibi çok fazla karakter, çok fazla öykü tek bir filmde karşımıza çıkacak ve bu kadar kısa zamanda bütün o olaylar ve karakter arkaplanları yeterince doyurucu bir şekilde seyirciye nakledilebilecek mi merak ediyorum. Keza filmde Gwen Stacy'nin olması ve fragmanlardan da gördüğümüz kadarıyla Peter Parker'ın Mary Jane Watson'la ilişkisinde evlilik aşamasına gelmesi bile başlı başına kocaman bir soru işareti oluşturuyor kafada.

Neyse efendim, bekleyelim 4 Mayıs Cuma'yı ve izleyelim. Muhtemelen 4 Mayıs gece yarısı gibi filmle ilgili yorumlarım yine burada olacak siz var olmayan okuyucu kitlem için.

No comments: