Monday, April 30

Pirates of the Caribbean at World's End



Öncelikle "Johnny Depp" yahut "Captain Jack Sparrow" kelimelerini duyar duymz ağzı sulanan bayanları şöyle kenara alıyım. Bi sakinleşin. Etrafı kirletmeyin, sinirimi bozmayın.

2007 "olm para yetişmeyecek" sinema bombardımanının ağır toplarından biri de bu korsan gemisinden ateşleniyor. İlk iki filmin beklentileri aşan başarısı ardından güzel bir konu, inanılmaz bir efekt bütçesi ve ilk iki filmin tüm karakterlerinin toplamından oluşan kadrosuyla Karayip Korsanları Mayıs ayının son haftası kısmetse sinemalarımızı süsleyecek.
Fragmandan görüldüğü kadarıyla efektler ve filmin temposu seyirciye beklentisinin karşılığını verecek. Bunun dışında kadrosu ana kahramanlar dışındaki her bir oyuncusu ayrı sevdiğim insanlardan oluştuğu için de ilgimi extradan cezbetmekte.

"işini bilen"lere müjde veriyim, ismi lazım değil bir kaynaktan öğrendim ki filmde Captain Jack Sparrow'un babasıyla da tanışma şerefine ericez. Ve bu baba karakterini canlandıran kişi, Johnny Depp'in karakteri yaratırken de ilham almış olduğu Keith Richards'dan başkası değil. Kesinlikle çok manidar, çok muzip bir uyum olmuş.

No comments: