Monday, November 26

People Getting Punched, Just Before They Eat

Huzurlarınızda dünyanın en amaçsız, en manasız videosu.

Green is the new Black

Sevgili var olmayan okuyucu kitlem, gördüğünüz gibi tasarımımı değiştirdim. Aydınlık, yeşillikli bir renk kartelasına geçiş yaptık. Siyah siyah nereye kadar yahu?

Şimdi abikulak çıkıp yok efendim tasarımı ondan çalmışım, yok onunkinin aynısıymış gibi karalamalar ile gelecektir, biliyorum. Ama bakınız, yukarı bakınız, ne renk? yeşil! isim ne? ebekulak!...Ben demiyorum, gugıl diyor, koskoca gugıl yalan mı konuşacak!?. Hem, Allah aşkına bunun neresi iyi fikir? Hayır tasarımı değiştirmek genel olarak iyi bir fikir, ona lafım yok ama yani....

*tseh* sometimes.


Yeni tasarımımız vatana millete hayırlı olsun efem..

Facebook


"Babakulak added you as a friend on Facebook..."

Facebook çılgınlığı bu günlere de mi gelecekti?!...Baba! ben senin arkadaşın değilim, ben senin oğlunum!!!

Geçtiğimiz günlerde fark ettim ki facebook sayfam bir botanik, bir hayvanat bahçesi olmuş. Hatırlıyorum facebook'un ilk günlerini, böyle application manyaklığı yoktu. Wall-to-wall muhabbetler ve gruplardı tek ve ana olayı. "Gavurların Yonja'sı" diye tanıtılmıştı hatta bana...her neyse, facebook'da eskilerdenim tribimi attıktan sonra konuya geri döneyim. Fark ettim ki bu ot böcek haşerelerden kim arkadaşım kim beni dürtmüş kimin yeni resmi var göremez oldum. Temizliğe koyuldum, applicationlarımın çoğunu sildim, arkadaş listemi, wall panelini yukarılara taşıdım. size de tavsiye ederim güzel oluyor...bi ara şu 35 tane vampire, 44 tane werewolf, 27 tane zombie davetiyelerini de silsem iyi olacak gibi :/

Ha bir de anti-facebook'cular var. "Ya ben facebook'a girmem, herkes orda çok banal". Popüler olan şeylere karşı olma durumu, sürüyü takip etmiyolar ve karakterlerinin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyorlar.
Peki başka insanların hareketlerine göre kendi duruşunu, tavrını ve içinde ublunduğun ortamı belirlemek, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakda gizli o güçlü karakteri biri bana gösterebilir mi?

o zaman mazur görün sizi dinlerden dudağımın kenarında beliren o gülümsemeyi. ;)

Not: Feyzbook açıcam, anne-babalara ve genel olarak tecrübelerini, başlkarından geçenleri diğer insanlarla paylaşmak, uyarmak isteyenler için. okuyup okuyup feyz alıcaz...bu da böyle bir projem işte..

Friday, November 16

Eşitlik

Thursday, November 1

Hem dans ederim hem ağlarım

Neşeli şarkıların can yakması etik mi ki?